Klubbmesterskap natt: 64 deltagere, Ludvig vant langløypa

Over seksti deltagere pluss publikum og ledsagere sørget for et herlig klubbmesterskap natt. Det fine terrenget nord for Grønmo gjorde at det ble både høy fart og mer enn nok av utfordringer.

A-løypene gikk som vanlig med fellesstart. Ludvig Rødnes skaffet seg en luke mot siste post i den lengste løypa og var raskest der. I A-mellom var Marius Aamodt raskest, mens Arnhild Krogh hadde beste tid i A-kort.

B, C og N hadde fri start. Christoffer Ånensen var raskest i B-løypa, mens Synne Nordby Hvenekilde hadde beste tid i C-løypa. Og vi må nok en gang ta av oss hatten for råtassene: 30 av de startende var under 12, tjue av dem stilte i N-åpen. Det var bare smil å se, og det er imponerende å se hvordan de kaster seg ut i nattorientering i realt skogsterreng!

Etter løpet var det kaker i premie til råtasser og ungdommer, mens Roger hadde fyrt opp bålet og sørget for pølser til alle. Familien Nilsen/Kalleson sørget nok en gang for overdådig pynt på arena, slik at rammen for løpet var helt strålende. Men for at et løp skal bli vellykka er man helt avhengig av deltagere, og det er gøy å arrangere når så mange møter opp!

Her er alle resultater – oppfordrer også til å legge ut på livelox: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=12105&groupBy=EventClass

Dessverre var det et par døde postenheter, men det gikk likevel greit å få fram en resultatliste. Når det gjelder tidene til løperne på fellesstarten er det ikke gitt at de vil stemme 100 prosent med tidtagning på f.eks klokker ettersom det var noe differanse mellom startklokke og klokka tidtager-PCen, og vi kan jo ikke sette opp resultatliste etter når folk nuller på en fellesstart. Men avstanden mellom løperne skal være riktig – med forbehold for Ane, som ikke stemplet inn etter målgang. Men der bruker vi tiden på kameraet til Snorre. Og apropos kamera og Snorre – han sto selvsagt på. Her er et lite utvalg:

Denne bildekrusellen krever javaskript.