Klubbmesterskap natt på tirsdag – hvem stiller flest? Meld dere på!

Tirsdag er det klart for et av høstens store høydepunkt i Oppsal Orientering. Klubbmesterskap natt har de siste årene vært en skikkelig mønstring med svært mange deltagere. At nattorientering er både spennende, utfordrende og er suverent for å øve opp teknikken spiller sikkert inn, men aller viktigst er det at dette kanskje er høstens hyggeligste klubbmesterskap med både pyntet arena, bål, pølser og kaker.

Men hvem stiller flest? Blir det råtassene i år igjen? Skal ungdomsgruppa dominere startfeltet? Kommer junior og senior til å benytte sjansen til finpuss før NM natt? Blir det en mobilisering fra veteranene? Det er uansett løyper for alle, fra råtasser (og ferske o-foreldre) til proffer.

Kari-Ann er løypelegger i supert terreng – arena blir rett ved utfartsparkeringen på Grønmo.

Påmelding og mer informasjon (inkludert N-løypa og C-løypa) her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12105