JEC 2019: Anselm beste tyske løper i jevn og rask sprint

Anselm Reichenbach leverte en meget bra sprint og var bare minuttet bak vinneren i M18 i Junior European Cup 2019. Det er veldig sterkt med tanke på at Anselm her konkurrerte mot ett og to år eldre løpere. Han var litt på etterskudd i startfasen, men avslutningen var solid!

Sprintløypa i M18.

22.plassen gjorde også at han var beste tyske løper i sin klasse. Svenske Samuel Pihlström vant. Kornelius Kriszat-Løvfald var beste nordmann på 13.plass. Det var 72 løpere i klassen.

Anselm fikk det litt tyngre på lørdagens krevende langdistanse, men holdt bra og kom tilslutt på 62.plass, nitten minutter bak hjemmeløperen Romain Discher.

Langdistanse i bratt og krevende terreng.

Søndag var det stafett, og Anselm løp andre etappe for Tyskland 5. De endte som det nest beste tyske laget, med 28.plass av 45 lag. To norske lag tok de to første plassene. Og resultatlista viser at Anselm var en av svært få 16-åringer i mesterskapet.