13-16Junior og seniorKonkurranse

Norgescup sprint i Verdal: Bra løping av Oppsal-gjengen

Anselm Reichenbach tok en meget sterk fjerdeplass i H16 på sprinten i Verdal i ettermiddag. For 16-åringene var denne konkurransen nærmest oppvarming til morgendagens knockoutsprint og O-Idol, og Anselm er stadig i bra slag! Det var et halvminutt tidstap til post 10 som sendte han ut av pallen.

Det er også norgescupfinale for junior og senior i Verdal, og i D17-18 stilte Tina Kalleson og Amelie Aamodt. Begge leverte fine løp, Tina ble nummer 11, og det er fint å se Amelie tilbake etter skadetrøbbel denne sesongen, hun tok 20.plass i et jevnt og tett felt.

Lørdag skal juniorene gjennom tidenes første NM i knockoutsprint, mens det er stafett på søndag.

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=7868&groupBy=EventClass