Junior og seniorKonkurranse

Kvalik NM mellom: finale for Ingvild, gutta slått ut

Ingvild Maalen-Johansen sikret finaleplass med god margin under mellomdistansekvalifiseringen i NM på Tjøme. Mens Oppsals tre herreløpere dessverre er slått ut.

Ingvild var 4.47 bak landslagsløper Andrine Benjaminsen som vant heatet. Det holdt til en tiendeplass, for eksempel bare minuttet bak Lizzie Ingham, Haldens VM-løper fra New Zealand, og når 12 stykker går videre er det bare å gratulere med finale! De øvrige kvalifiseringsheatene ble vunnet av Anne Margrethe Hausken Nordberg, Ingeborg Eide og Charlotte Watson.

Løypa i Ingvilds heat. Hennes oppsummering: “Det gikk greit. Syntes terrenget var oversiktlig og fint å lese. Gikk gikk på noen små tidstap inn/ut av postene da jeg var litt unøyaktig og det var mye detaljer, men ingen altfor store bommer.”

Det blir dessverre ingen fra Oppsal i herrefinalen. Kristoffer Fiane Pedersen lå lenge bra an, på åttendeplass etter 2 km, men gikk på en smell på slutten og ble nummer 18 i heat 4. Thomas Ruud og Ludvig Rødnes ble nummer 17 i sine heat. Her er guttas kommentarer:

Kristoffer: “God første halvdel, for unøyaktig siste del, får først en bom på 11. og så nye bom på både 13 og 14, da er det bare å pakke sammen.”
Thomas: “Jeg er greit fornøyd. Fikk 2×30 sek bom. Låra var fortsatt tunge, men bedre enn på lenge.”

 

Ludvig: “Går for sakte i starten og bommer i tillegg stygt på 7.post. Kommer seg på slutten når det kommer noen raske løpere opp i rygg.”

Resultatene: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10696&groupBy=EventClass