KlubbenKonkurranse

Klubbmesterskap normaldistanse: 90 deltagere på Lutvann

Supre løyper, fint vær og nesten hundre deltagere – det ble en flott tirsdagskveld da klubbmesterne på normaldistansen skulle kåres. Det var veldig hyggelig å se såpass mange nye ansikter sammen med de mer rutinerte deltagerne, og forhåpentligvis ga deltagelsen mersmak og lyst til å delta i flere løp for mange nye råtasser og nye familier!

Kjell Winther hadde lagt fine og krevende løyper i krevende terreng øst for Lutvann. Det var silkeføre på nydelige, furukledte rygger, men også enkelte terrengpartier for mer spesielt interesserte, særlig nærmere vannet. Hardt ble det uansett. Sigve Vågsnes var igjen raskest i den lengste løypa, to og et halvt minutt foran Kristoffer Fiane Pedersen. I den meget prestisjetunge H40 fikk vi en oppvisning i fristartkonkurransetaktikk fra Per-Ivar Nikolaisen, som ventet ut hele startfeltet, og forsåvidt nesten også starterne med sin iskalde starttid 18.59.58, og kunne kontrollere feltet. Noen vil også innvende at man nesten er nødt til å løpe relativt fort når man velger å starte såpass seint, og kanskje var det nettopp frykt for mørket som gjorde utslaget for Per-Ivar i duellen med Morten Mosland.

H40-gutta måtte likevel se seg slått av ungdommene denne gang, Anselm Reichenbach vant H15-16 med tre og et halvt minutt bedre tid enn Per-Ivar.

Dameklassene 15-16, 17-20, 21 og 40 løp alle samme løype, og dermed fikk Vigdis Hobøl slått ettertrykkelig fast at hun er klubbens raskeste kvinne for øyeblikket, snaue fire minutter foran Tina Kalleson.

Aller jevnest ble det i H13-14 – der Christoffer Ånensen og Sondre Olaussen kom i mål på nøyaktig lik tid!

Her er alle resultatene: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=12016&groupBy=EventClass

Nå også i livelox – takk til Kristoffer! https://www.livelox.com/Events/Show/41999/Klubbmesterskap-normal?fbclid=IwAR3zq3wKmyS_VlEwITs7KclLZNKxkPrgBmPIjCYh_vCyudxeaAhMnn0HP-Q

Snorre Veggan var selvsagt på plass, riktignok uten orienteringssko, men det betyr jo bare at det ble et herlig bildegalleri!

Denne bildekrusellen krever javaskript.