KM mellom: Gull til Christoffer, sølv til Sondre og Anselm

Det ble tre medaljer til Oppsal under KM mellomdistanse i Nittedal. Christoffer Ånensen og Sondre Olaussen tok dobbeltseier i H13-14, mens Anselm Reichenbach ble nummer tre i H15-16, men fikk sølv i KM ettersom løperen på andreplass kom fra en annen krets.

Dobbelt Oppsal i H13-14.
Medalje til Anselm i H15-16.

I tillegg ble det klasseseiere til Margaret Rosevaere (D60) og Kari-Ann Ånensen (D40).

Det var 37 løpere fra Oppsal på start i det bratte terrenget fra Sørli skistue i Nittedal.

11- og 12-åringene hadde fellesstart.

KM mellom var også nest siste runde av Trimtex Cup. Christoffer tok tilbake den gule sammenlagtledertrøya i H13-14, men her blir det svært spennende i finalen. Sondre følger på andreplass bare få poeng bak, og det er flere som kan ta sammenlagtseieren i klassen. Ingeborg Roll Mosland i D13-14 ble nummer fire i dag og er uoffisielt ett poeng bak den gule trøya før finalen neste søndag.