Høstsesongen starter for alvor, treninger og kretsmesterskap

Ingen må tro det blir pause etter en uke med Nighthawk og VM-publikumsløp. Nei, nå starter høstsesongen for alvor i Oppsal Orientering!

Til helgen arrangerer Asker KM ved Dikemark: Det er langdistanse lørdag og stafetter søndag. Anbefales absolutt alle! Vi har vært en av de største klubbene gjennom hele sesongen, så la oss prøve å få MANGE på start når det skal deles ut mesterskapsmedaljer! Det er 21 påmeldte på lørdag – det bør bli minst det dobbelte, og vi bør jo ha (mange) stafettlag i alle klasser søndag.

Påmelding til individuelt løp her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10550

Internpåmelding til stafett her (NB! frist TIRSDAG!): https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3231

Tirsdag starter både ungdomstreninger og råtasstreninger opp igjen. Oppmøte ved bommen ved Solbergliveien – treninga starter 1800.

Torsdag er det tid for høstens første treningsløp – Christoffer og Jakob har lagt fire løyper fra badeplassen på Ulsrudvann. To A/B-løyper (avhengig av om man vil ha kurvekart eller vanlig kart), en C-løype og en N-løype. De to siste er supre for råtasser som vil ha mer trening i skogen – eller kanskje råtassforeldre som vil se hva det går i…

Oversikt over råtasstreninger, ungdomstreninger og treningsløp finner du under “AKTIV” i toppmenyen.