Eventyrleg o-weekend: Synne raskest på sprinten

Synne Nordby Hvenekilde var raskest i den korteste løypa i nyvinningen Heidalsprinten. Dette var et sprintløp i Bjølstadmo som fungerte som kickoff for “Eventyrleg O-weekend”, som også inkluderer et mellomdistanseløp i Murudalen og Tormod skilags “Myggklasken”. De geografikyndige vil vite at man sånn omtrent befinner seg vest for E6, sør for Ottadalen, øst for Jotunheimen.

Oppsal var representert ved familien Nordby Hvenekilde, og Sissel rapporterer om et lokalt løp med 32 deltakere, men også innslag fra bl.a Asker, Modum og Sverige . “Fin løype, men når alle fikk kartet på forhånd (og lik løype), ble nok de som løper raskt favorisert. Audun gjorde det bra, og Synne vant rekrutt med god margin”.

Synne Nordby Hvenekilde vant 1 km.

Det var litt forkjølelse i Oppsal-gjengen, samt litt tunge bein etter en tur på Heidalskampen før løpet, så de sto over resten av den eventyrlige weekenden i år.

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11372&groupBy=EventClass

Sprintløypa: