Skaw-dysten: To seiere, flotte N-løyper

To Oppsal-familier var på plass i Skagen og taklet både sanddyner og krypfuru helt strålende.

Dagrun Brox Rayamajhi var on fire med seier i D35 både fredag og lørdag. Hun fremhever ikke seg selv, men har sendt denne rapporten: «Da har familien Brox Rayamajhi unnagjort to dager med Skaw-Dysten. Sprint i Skagen by på fredag med gode innslag av beach-orientering. Normaldistanse i går med interessante valg mellom å bushe gjennom hærlige danske grøntfelt (kan ikke forklares, må prøves), eller løpe rundt på sti, full av den fineste ørkensand. Vi har med oss to førsteplasser, fire gode plasseringer ca midt på lista, litt støle bein og gode orienteringsminner videre på ferie. I dag har vi overlatt stafettpinnen til Ola Marius Pedersen og familien.»

Julia i aksjon i sanddynene
Sprintløypa i D35 hadde flere turer ut i sanda
Lørdagsløypa i D35, mange muligheter til å kjøre seg fast

Ola & co løp lørdag og søndag, og rapporter: «Pressemelding fra fam. Pedersen: Vi løp de to siste dagene og fikk med oss både børnebanen, nybegynnerløypa, lang og kort seniorløype. Det var flotte løyper med mange poster og stor variasjon mellom fin skog, krypfuru og heder med innslag av mye sand.»

Ulrik (snart 8) trygt gjennom H10!
H10 lørdag
H10 søndag – tilsammen 29 poster på to dager!

Ola skryter ekstra av løypene for de yngste, og det er tydelig at arrangøren har gjort en innsats her. Trygge retningsskifter, variasjon og ikke minst MANGE poster. Det er jo å finne flaggene som er aller mest moro!

Ola tok forøvrig en sterk femteplass i H21 søndag. Han var bare sju minutter bak IFKs Fredrik Löwengren på 8,8 km.

Skaw-dystens hjemmeside med resultater etc: http://skaw-dysten.dk/