Bra kompasstrening i flatt terreng, men ikke uten skader

Et titalls Oppsal-ungdom og -juniorer tok turen til Bergermoen nord for Gardermoen for en fin kompassøkt i flatt terreng med lite markert kurvebilde. En del løpere fra Raumar Orientering deltok også på økta.

Kompassløping blir viktig på hovedløpet i år, og det er viktig å få inn gode vaner både på strekkene og inn til og ut av postene. Snorre hadde laget en økt som bød på varierte utfordringer, korte og lange strekk og hyppige retningsforandringer. Et kraftig skår i gleden var at Snorre dro på seg en kraftig leggstrekk nå ved inngangen til ferien, og da frykter vi at det spøker for hans ambisjoner i H40-klassen i Dolomittene om et par uker. Men ingen skal si at ikke Oppsal-trenerne gir alt for klubben!

Postene ligger ute i helgen, så hvis noen vil prøve økta er det bare å kontakte Snorre. Anbefales!

Ask sniker seg gjennom skogen
Sofie og Katrine.
Til tider var det tett vegetasjon og ekstra viktig å være nøye med kompassarbeidet
Utdragf av A-løypa
Sigurd
Eilert.