Unionsmatchen i Dalsland: startlistene for lørdag er klare

Lørdag skal sju Oppsal-ungdommer i aksjon for Akershus og Oslo i Unionsmatchen. Nå er startlistene for lørdagens individuelle løp lagt ut. Første start er klokka 10.01, og Ane er første Oppsal-løper ut klokka 10.04. Vi satser på at det dukker opp en live-tjeneste etterhvert!

Unionsmatchen er en konkurranse mellom de fire norske kretsene Akershus og Oslo, Mjøs-O, Østfold og Buskerud og de fire svenske Bohuslän-Dal, Västergötland, Göteborg og Halland/Skåne. Alle kretsene kan stille med inntil ti løpere i hver av klassene D13-14, H13-14, D15-16 og H15-16 i det individuelle løpet, mens det er stafett med en løper fra hver klasse på søndag.

Akershus og Oslo vant foran Göteborg i fjor.

De sju fra Oppsal som skal i aksjon – bak: Ane Hustvedt, Ingeborg Roll Mosland og Ingrid Johansen-Barli. Foran Sigurd Rødnes, Sondre Olaussen, Christoffer Ånensen og Anselm Reichenbach.

Løpene går fra Hanebol idrottsplats i Åmål – stedet som for de litt eldre enn utøverne er like kjent som Fucking Åmål, eller til og med “fucking j*vla k#k-Åmål”, i alle fall siden 1998: https://www.youtube.com/watch?v=ENdQzwNsVwM

Bortsett fra det er Åmål en liten by ved vestbredden av Vänern, sånn ca to og en halv-tre timers kjøring fra Oslo. Og ligger, som en profesjonell kontrollør/TD har påpekt, i landskapet Dalsland – ikke Bohuslän, slik tittelen på denne artikkelen hevdet tidligere. Her er uansett et gammelt kart over løpsområdet:

Kart over løpsområdet, gitt ut til DM for Bohuslän-Dals Orienteringskrets i 2017.