Temakveld med bra oppmøte og fine veivalgsdiskusjoner

Mandag kveld hadde ungdoms- og juniorgruppa temakveld i Oppsal arena. Opplegget var todelt: Først gikk Tina gjennom sitt livelox-spor fra Romeriksløpet, forklarte planen før start, hva hun hadde tenkt og hvordan gjennomføringen ble. Topp at Tina tok utfordringen, og interessant og lærerikt for ungdommene. Alle bør bruke livelox, også i de løpene man gjør bom å gremme seg over – det er alltid mye å lære på å sammenligne veivalg og tidsbruk.

I del 2 gikk Lars og Snorre gjennom et gammelt kart fra terrenget for Unionsmatchen. Klubben har sju ungdommer som skal dit, men gjennomgangen hadde gode tips for alle. Snorre hadde tegnet et løypeforslag, og ungdommene gikk i plenum gjennom hvordan de ville løst de ulike strekkene.

Konklusjonen før løpene i Åmål ble å satse på de sikre veivalgene og ta seg god tid med inngang/utgang og retning.