Gull til Anselm Reichenbach – mange fine sprintløp i KM

Anselm Reichenbach tok en overlegen KM-tittel i H15-16, mens Ingeborg Roll Mosland ble nummer to i D13-14. Begge overtok samtidig sammenlagtledelsen i Trimtex Cup i sine klasser.

Som i fjor var det Tyrvings Ivar-O-Løpet som var KM sprint for Akershus og Oslo. Arenaen var Kadettangen og løpsområdet deler av Sandvika sentrum.

Anselm på vei mot seier.

Anselm, som for anledningen løp i den rødprikkete klatretrøya i Trimtex Cup, lå på det meste 20 sekunder bak teten, men ingen kunne matche hans tider i siste halvdel av løypa, og han sikret gullet med 27 sekunders margin.

I samme klasse ble det delt fjerdeplass til Sigurd Rødnes og sjuendeplass for Ask Olaussen.

Premievinnerne i H13-14.

I H13-14 sikret også tre Oppsal-løpere seg premie: Christoffer Ånensen ble nummer fem, Henning Reichenbach nummer ni og Sondre Olaussen nummer 11. Sistnevnte kjempet lenge om medalje, men hadde en lei miss på en post.

I D13-14 fulgte Ingeborg Roll Mosland opp den fine sprintløpingen fra Oslo City Cup med sølvmedalje, 35 sekunder bak vinneren. I samme klasse ble det en flott sjuendeplass til Tale Nordby Hvenekilde.

Premievinnerne i D13-14.

Eneste Oppsal-junior på start var Tina Kalleson, som ble nummer ni i D17-18. Iklassene uten KM-status ble det en fin andreplass til Synne Nordby Hvenekilde (D11-12), mens Morten Mosland fikk samme plassering i H40. Her fulgte Espen Aubert og Eilert Aamodt opp med femte- og sjuendeplass.