I kveld starter råtasstreninga for dere mellom 9 og 12 år. Samtidig blir det introkurs for foreldre

Det har vært lenge å vente på grunn av Oslo City Cup i fem tirsdager, men i dag, tirsdag 14.mai starter vi årets Råtasstreninger kl.1800 på Haraløkka (ved kiosken). Vi starter presis, så møt opp litt før.
Råtasstreningene er Oppsal Orienterings tilbud for barn født i 2007, 2008, 2009 og 2010.
I kveld er det riktignok kretsmesterskap sprintorientering i Sandvika, så noen av de rutinerte vil nok velge å delta der.
Treninga starter med oppvarmingsleker i ca 30 min for barna. Vi deler oss i aldersgrupper. Samtidig som dette pågår vil det være et kort intro-kurs i orientering for foreldre, samt litt informasjon om Råtasstreningene.
Etter oppvarmingslekene går de barna som tidligere har deltatt på o-treninger til trenerne og får løyper å øve på, mens de nye barna får et lite o-kurs av Arnhild. Etter o-kurset skal de nye barna også få prøve seg på noen fine nybegynnerposter med støtte av foreldrene. Vi er ferdig ca kl. 19.15-19.30.
For de som vil tjuvtrene litt på karttegn så kan dere finne de viktigste her: http://orientering.no/media/filer_public/1e/e6/1ee6912a-b0ed-4042-be3c-e9bbe70e2c05/nof_karttegn_nybegynnere_2010.pdf
Velkommen!