Ukategorisert

Nord Jysk 2 dagers 10. – 13. mars

Tiden er inne for å planlegge 2016. Årets o-sesong starter i mars, og påmeldingen til klubbtur er åpnet under klubbaktiviteter i Eventor. Det er reservert 40 plasser/10 personbiler/10 lugarer på båten. Årets arrangement går i området rundt Skagen. Vi reiser fra Oslo på kvelden torsdag 10. mars med Stena Line til Fredrikshavn. Ombord har vi felles buffet i første bordsetting. Overnatting i 4 sengs lugar. Frokost fredag nytes på valgfritt sted i Danmark før alle samles til trening ved Bunken Plantage. Overnatting i Danmark er ikke helt i boks enda, men vi håper på et kortkjørt arrangement og satser foreløpig på noe i nærheten av Skagen. Det er løp fredag (nattløp), lørdag (langdistanse) og søndag (mellomdistanse). Søndag kveld tar vi ferje fra Hirtshals til Larvik (her får vi ikke til felles bespisning). Det betales som vanlig egenandel for arrangementet, men endelig pris er ikke klar.