Konkurranse

Tid for å tenke på stafetter

Meld dere på til Tiomila og Jukola 2016 i Eventor. Röd stuga til juniorgutta i Falun er allerede bestilt. 

Selv om det er mørkt og kaldt ute akkurat nå, nærmer o-sesongen seg raskere enn dere tror – iallfall for oss som organiserer reiser til store stafetter.

Tiomila går i Falun 13.-15. mai. Det blir avreise med buss fra Ulsrud T-banestasjon klokken 14 på fredagen. Så kommer vi hjem i kveldingen en gang på søndagen. Årets stafett går på den legendariske Lugnet stadion. Vi har leid en stor villa og en hytte like i nærheten. Så i år blir det dessverre ingen overnatting i militærtelt for dem som savner det. Det ryktes at det kan bli både to herrelag, to damelag og to ungdomslag. Men det gjenstår å se hvor mange vi får med.

Jukola går i Karelen 17. – 19. juni. Her er det viktig at vi bestiller hotell og fly tidligst mulig. Avreise blir rundt klokken 13 fra Gardermoen på fredagen. Og hjemkomst blir utpå kvelden på søndag. Vi bor på hotell fra fredag til lørdag, før vi flytter ut på arenaen.

Vi vil legge ut mer informasjon etterhvert. Men foreløpig er dette det dere trenger for langtidsplanleggingen.