Fin gjennomføring – 115. plass

Alle fem på Oppsal 1 leverte solide løp, og klarte en 115.plass i damestafetten. Også andrelagets løpere fullførte med stil.

Dermed har seks av seks Oppsal-lag så langt kommet gjennom stafetten med godkjente stemplinger, og det er første bud for å få til bra stafetter.

Førstelaget med Vigdis Hobøl, Tina Kalleson, Ingvild Maalen-Johansen, Jenny Andreassen Moe og Dagrun Brox Rayamahji løp jevne og solide etapper og passerte på plasseringer mellom 105 og 115. 115 ble også plasseringen i mål.

Det er en plassering laget absolutt kan være fornøyd med i utfordrende og variert terreng, spesielt ettersom det har vært forfall fra viktige løpere.

Andrelaget med Ingrid Solheim Undeberget, Katrine Bjordal Veggan og Elin Kalleson, samt Kine Dirro og Luciana Swads fra Måren klarte en 293.plass. Katrine og Luciana hadde begge løpt ungdomsstafetten tidligere på dagen!

Det ble finsk seier til Tampereen Pyrintö. Alfta-Ösa OK og IFK Göteborg tok de øvrige pallplassene, mens Fredrikstad ble beste norske lag på fjerdeplass.