Hektisk helg: nærmere 50 på løp eller samling

Det er klart for en meget aktiv helg med Oppsal-løpere i aksjon i Østfold, Vestfold, Rogaland og Sverige.

For å ta det siste først – med 25 deltagere er Oppsal største klubb på kretsens samling i Strömstad. Over 150 ungdomsløpere fra Akershus og Oslo finpusser form og o-teknikk før sesongen starter for alvor.

Men allerede fredag kveld er det løpere i aksjon på begge sider av Oslofjorden. Ane Sofie Krogh, Truls Hestengen, Thor Mella, Per-Ivar Nikolaisen, Ola Marius Pedersen og Ludvig Rødnes stiller til start på Nattsvermeren i Fredrikstad, mens Tina Kalleson er eneste Oppsal-løper på Marum-natta i Sandefjord.

Lørdag har klubben 19 løpere på start i Blåveissprinten i Fredrikstad, som også er første kvalifiseringsløp for de som vil slå seg inn på førstelagene i stafettene framover. Tre løpere stiller i Vestfold 2-dagers, mens vi også har tre løpere i prøve-NM knockoutsprint i Stavanger!

Og i tillegg til konkurranser og treningssamling er det jammen kickoff for årets Ola Dilt på søndag: https://oppsal.com//?p=3534