Nydelig dag i Kongeskogen

Tre klasseseiere og OVER 70 (!) Oppsal-løpere på start da o-sesongen lokalt startet på Bygdøy i dag. Dermed var Oppsal største klubb i Gromløpet!

Sesongen er i gang, med start helt i vannkanten på Huk.

Lillomarka hadde solgt inn Gromløpet som årets kickoff i Oslo, og det ble det virkelig, med rundt 500 løpere på kryss og tvers i Kongeskogen på Bygdøy.

Marie på start.

Tre Oppsal-løpere leverte klasseseier: Anselm Reichenbach (H15-16), Christoffer Ånensen (H13-14) og Synne Syversen Gihle (D11-12). I de to sistnevnte klassene ble det faktisk to pallplasser, Jakob Andersen Gjedebo ble nummer to i H13-14, mens Tuva Berger Gjelstad tok tredjeplass i D11-12. Pallplasser ble det også til Ingeborg Roll Mosland (tredjeplass D13-14), Margaret Roseveare (andreplass, D60), Beate Undeberget (andreplass Åpen C) og Håvard Berget (tredjeplass, Åpen A).

Ingeborg ble nummer 3 i D13-14.
Christoffer og Jakob klarte dobbeltseier i H13-14.

I de store junior/seniorklassene var det også gledelig stor Oppsal-deltagelse, med Kristoffer Fiane Pedersens sjetteplass blant 61 løpere i H17 som den sterkeste prestasjonen.

Og vår nyinnmeldte løper Ingvild Maalen-Johansen markerte seg med en fin 9.plass av 42 startende i D17.

Her er løpets side i eventor, med resultatlister, strekktider, livelox og alt man ønsker seg: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10527

Simen var en av ti som fullførte N-Åpen!
Roar, 17.plass i H70.

Vi noterer også ti fullførte løp i N-Åpen, det er veldig bra! Da gjelder det bare å melde seg på til Vårspretten/Vårstafetten og SOLrenningen om to uker, og ikke minst Oslo City Cup noen dager før det!