Årets første seier!

Ane Sofie Krogh slo til med seier på mellomdistansen under Ski-o-treff på Sjusjøen i dag. Hun vant juniorklassen etter en skikkelig sekundstrid og var tilslutt 13 sekunder foran nummer to.

Det var en tricky løype i et tett skuterløypenett på Sjusjøen, og det var ikke mange løpere i juniorfeltet som klarte seg uten bom på mellomdistansen. Ane gikk veldig solid fra start, og overtok ledelsen i løpet på 4.post. Hun måtte tåle et minutts tidstap på post 10, og på den posten var hun bak Jenny Baklid fra Konnerud. De vekslet på å ha ledelsen gjennom tre-fire strekk, men Ane var sterkere i avslutningen og tok en imponerende seier.

Løypa i D17-20.

Oppsals andre deltager i juniorklassen, Ingrid Solheim Undeberget, ble dessverre disket i dag, men det er nye muligheter i morgen. Arnhild Krogh tok fjerdeplass i D40, mens Roar Pedersen ble nr 17 i H50. Det var hele 343 deltagere på Sjusjøen.

http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10505&groupBy=EventClass

OPPDATERT: På lørdagens nattsprint ble det 18.plass til Ane i juniorklassen. Ingrid fulgte opp med 22.plass. http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10506&organisationId=268