39 (!) på juleintervall

39 Oppsal-løpere fulgte opp en lang tradisjon med intervaller i Skøyenbakken julaften morgen. Innsatsen lover godt for neste sesong!

Aldersspennet var fra råtass til superveteran, og i tillegg til de som løp intervaller var det flere som hadde møtt opp som moralsk støtte.

Henry J forteller på facebook at han innførte denne treningsbakken og treningsformen etter overgangen fra Vålerengens IF til Oppsal i 1970, men at det var hans personlige treningsbakke allerede fra 1963:

“Jeg trente mye alene den gang og treningsgrunnlaget ga min karriere et byks. Fra en nesten upremiert sesong vant jeg gutteklassen i Vårspretten 1964 (….) Oppsal fikk en rekke gode løpere som var med i bakken. De mest kjente er nok Tore Sagvolden og Yngvar Christiansen som fikk mye av treningsgrunnlaget sitt her, men en rekke andre norske toppløpere har vært med og trent i denne bakken!”

Skøyenbakken har med andre ord fått o-løpere i toppform i over 50 år!

Snorre tok som vanlig flotte bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.