Anselm på det tyske landslaget

Oppsal har fått en ny landslagsløper: Anselm Reichenbach ble tatt ut i det tyske o-landslaget for ungdom/junior for sesongen 2019!

I H/D 16, som er den yngste klassen som har et landslag, består laget av 7 gutter og 7 jenter. Tysk orientering fikk en stor opptur på juniorsiden denne sesongen da Colin Kolbe ble verdensmester på sprinten i Ungarn, så Anselm blir en del av et lag på vei opp!

Landslagstrenerne trekker spesielt fram Anselms løpsstyrke og de gode resultatene i norske konkurranser i 2018. Nå får han muligheten til å prøve seg på flere samlinger og løp i tysk og europeisk terreng.

Uttaket betyr dermed at Anselm vil måtte ta noen flere turer til Tyskland og mellom-Europa for å følge landslagets opplegg av konkurranser og samlinger i 2019.

Det store målet for den første sesongen som tysk landslagsløper blir å kvalifisere seg til ungdoms-europamesterskapet EYOC 2019. Det går av stabelen i slutten av juni i Hviterussland, og viktige uttaksløp på veien dit er sentraleuropeisk ungdoms-cup (CEYOC) i Tsjekkia i april og det tyske sprint-mesterskapet i pinsehelgen.

Vi ønsker Anselm lykke til med den tyske sesongen også – det blir veldig spennende å følge!

Anselm tok sølv i Hovedløpet: https://oppsal.com//?p=2406

Anselm imponerte i det tyske mesterskapet: https://oppsal.com//?p=2866