Sterke løp i Tyskland

Anselm Reichenbach løp stafett mot VM-deltager i det tyske stafettmesterskapet – og klarte seg meget bra!

Familien Reichenbach er i Tyskland i høstferien og benytter anledningen til å stille i det tyske mesterskapet i orientering. Vi har fått denne rapporten fra Martin:

“Hei. Her kommer en kort rapport fra Tyskland-ekspedisjonen:

DM lang i åssidene nord for Frankfurt var et flott arrangement: perfekte værforhold, flott løvskog i høstfarger og tøffe motbakker å bryne seg på. Lett orientering, til gjengjeld en del litt for godt gjemte poster. Anselm er bare sånn middels fornøyd med 8. plass på langdistansen i H16. Han vant flere strekk, men hadde litt for mange slurvefeil til å hevde seg helt i toppen.
Deutschland-Cup på søndag, en slags klubbmesterskap for blandede lag, ble høydepunktet. Hele 80 lag stilte. Planeta Radebeul 1 med Anselm på andre etappe løp inn til en imponerende 5. plass. De var eneste teamet i toppsjiktet som ikke hadde en eller flere landslagsløpere på laget. Anselm løp mot Susen Lösch fra USV Jena på sin etappe. Også mot Tysklands beste suverent beste dameløper vant han flere strekk, men holdt ikke like konstant nivå hele veien. Jena måtte dog se seg slått til slutt og ble nr 6.
OSC Kassel med årets tyske mester på  langdistansen, Bojan Blumenstein fra Nydalen, kom på 8. plass.
Resultater (Ergebnisse) og strekktider finner du her:
Vær oppmerksom på respektable resultater i H45 og direkteløype LL, samt for Planetas tredjelag også.
På bildet fra blomsterseremonien er Anselm å se foran i midten, omkranset av laget og mange av Tysklands beste o-løpere.
Takk for gode råd i forberedelsene! Vi regenerer og heier på Oppsal i 25-manna!