Ski-o: sterk fjerdeplass

Ane Sofie Krogh leverte en meget sterk fjerdeplass i D17-20 på mellomdistansen under ski-o-premieren på Sjusjøen søndag.

Oppsals juniorlandslagsløper i skiorientering var 2.03 bak søndagens vinner Elin Schagerström fra Garphyttans IF i Sverige. Det ble dobbelt svensk på mellomdistansen, og Ane var bare 25 sekunder unna å bli beste norske løper i juniorklassen. Hun var også aller raskest på to av strekkene.

Oppsals andre deltager, førsteårsjunior Ingrid Solheim Undeberget, endte på 21.plass.

På lørdagens sprint ble Ane nummer 12 etter et litt ujevnt løp med bestetider på flere strekk, men også noen strekk med litt for mye tidstap. Fjerde- og tolvteplass gir åttendeplass i Norgescupen etter to konkurranser.

Det var over 230 deltagere begge dager under konkurransene på Sjusjøen.

Neste skiorienteringshelg er på Natrudstilen, med tre løp på to dager 5. og 6.januar: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/17534/2/Innbydelse