Klubbtur til Nord Jysk 14. -17. Mars 2019

Vi holder på tradisjonene, og starter sesongen med en klubbtur til Danmark 14. -17. Mars. Turen har de siste årene økt i popularitet, og det er nå reservert 50 plasser på båten hjem. Påmeldingen er nå åpnet i eventor.

Det er ingen ledere som har ansvar for «de unge» på tur. De under 16 år må være med en ansvarlig person. Alle reisende må ha med norsk pass (eller melde fra til reiseleder om utenlandsk pass). Det blir en egenandel. I fjor var det 1000 kr for de under 18 år og 2000 kr for de over 18 år. Den dekker overnatting, 2-3 felles måltider, deltagelse på trening og løp, samt inngang til badeanlegget i Blokhus. For å låse gruppebookingen på båtreisen må den interne påmeldingen lukkes 31. Januar.

Påmelding: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2800

Avreise i privatbiler fra Oslo torsdag 14. mars. Vi drar antagelig med Stena Saga kl 1930, og sover oss ned til Danmark. Fredag er det trening i dansk terreng før innkvartering i Blokhus. Det er reservert 4-mannsrom, så kabalen om hvem som sover sammen avklares etter påmelding. Stedet har et fint bakeri og vanlig butikk, slik at alle leilighetene ordner sin egen mat.  Selve løpene i helgen går i Tranum som er en halvtimes kjøretur sydover. Det er et OK badeanlegg både for unge og voksne på stedet, så badetøy bør medbringes.

Arrangøren har lekket noen karteksempler på nett:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Innbydelsen: https://nordjysk2dages.dk/jom3/images/nj2d/2019/Indbydelse%20N2D%202019.pdf

 

Fredag kveld er det mulighet for nattløp ved Svinkløv. Lørdag og søndag er det «vanlig» løp ved Tranum. Klassetilbudet er stort, så det kan være lurt å studere innbydelsen før en melder seg på. Vi bruker så mye av lørdagen og søndagen  som mulig til å være på samlingsplass. Det jobbes for tiden med et felles måltid lørdags kveld, men Blokhus er et lite sted for store grupper…… Etter løpet søndag reiser vi innom leilighetene, tar en dusj og pakker sakene våre før vi finner ferja i Hirtshals. Om bord er det bestilt buffet, slik får vi samlet ”gjengen” en siste gang på turen. Ved landgang i Larvik kjører hver bil hjem med sine passasjerer. Dersom hele reisen skjer uten forsinkelser bør de fleste være hjemme i Oslo før midnatt.

De påmeldte vil få ytterligere reiseinformasjon i forkant av reisen.