13-16KonkurranseRåtassene

Storeslem!

En herlig kveld for nattorientering: Oppsals ungdommer vant alle klasser i Natt-o-toget, gratulerer til Marius, Anselm, Ingeborg og Amelie!

Natt-o-toget er en fellesstart der alle fire ungdomsklasser løper samme løype, og dermed ble det stor fart fra Kollhytta. Løypa hadde et kort førstestrekk, og etterhvert to langstrekk til og fra Sognsvann som nok skapte bra strekk i feltet.

Ettersom de eldste deltagerne er 16 år blir prosenten støtteapparat en god del større enn i vanlige løp, men Koll hadde sørget for fin arena med kiosksalg, info og ikke minst publikumspost på en av hoppkantene. Da første pulje kom til publikumsposten besto den av ca 15 løpere, og det viste seg at mange Oppsal-løpere hadde klart å henge med. Anselm Reichenbach var lengst framme på tredjeplass, men i den snaue kilometeren som gjenstod, med litt mer urban orientering tok han kommandoen og var først på nest siste post. Det var et veivalgsstrekk til siste post, løperne tok ulike veivalg og det var uhyre spennende å se da de løp rett mot hverandre fra hver sin kant. Anselm var først også på siste post, holdt unna i spurten og vant dermed både løpet og H15-16. Marius Aamodt spurtet inn seieren i H13-14, med Sigurd Rødnes og Ask Olaussen rett bak. Ingeborg Roll Mosland imponerte med å være eneste jente i første gruppe, og tok dermed seieren i D13-14. Amelie Aamodt og Ane Hustvedt kom i første forfølgergruppe ca fem minutter bak. Det sikret Amelie seieren i D15-16, mens Ane tok tredjeplass i D13-14. Tina Kalleson ble nummer 3 i D15-16 (og Tina hadde allerede vunnet den korte løypa i Grankvistløpet tidligere på dagen!).

Og sist, men ikke minst viktig: INGEN DISK!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Resultater fra både Trollnatta og natt-o-toget : http://brikkesys.no/strekk.php?id=3078