Lagert: Kristoffer leder sammenlagt

Både Kristoffer Fiane Pedersen og Christoffer Ånensen vant sine klasser i den tredje ordinære runden av Harry Lagerts Nattcup. Kristoffer leder også “Ola”-klassen sammenlagt.

Kristoffer løp sine 3,9 kilometer ved Sognsvann på 26.29 og var 20 sekunder foran Isak Jonsson og 25 sekunder foran Kornelius Kriszat-Løvfald i klassen med 63 deltagere. Dette var Kristoffers andre seier på tre runder, og – rett nok med kraftig forbehold rundt at vi ikke helt har kontroll på utregningen av differanser og bonussekunder – han leder nå klassen med rundt fem minutter. Høyst uoffisielt. Det er nå en ordinær runde igjen før finalen.

Oppsals andre seier kom i rekruttklassen, der Christoffer Ånensen vant 2 kilometeren i konkurranse med 22 andre.

I hovedklassen “Legendar” var Sindre Nordhagen eneste deltager fra Oppsal. Han leverte et solid løp og var 5.42 bak den svenske VM-løperen Albin Ridefelt.

I “Kari” ble det 17.plass til Ane Sofie Krogh.

Det var flest Oppsal-løpere i den største klassen, “Lokal”. Her var det totalt 102 deltagere inkludert sju fra Oppsal, og Sigurd Rødnes tok en sterk sjuendeplass, bare 1.46 bak vinneren.

Og: trenden fra 25-manna fortsetter – det var ingen disk blant Oppsal-løperne på onsdagens løp.