Over 50 påmeldt i helgen

Ferien er nesten over – orienteringsferien er definitivt over. I helgen er det både NM ultralang, norgescup junior og Trimtex Cup i tillegg til små og store løp rundt i landet – tilsammen er mer enn 50 Oppsal-løpere påmeldt til løp.

NM ultralang foregår i vest-Telemark, nærmere bestemt Høydalsmo, og Oppsal stiller med Ane Sofie Krogh i D17-18 og Vigdis Hobøl i D21. I tillegg er det publikumsløp både her og under norgescupen i Rauland dagen før.

Den største Oppsal-troppen drar til skistua til Eidsvold Verk og Romeriksløpet i regi av Raumar Orientering. Hele 48 løpere fra Oppsal (halvparten er under 16 år!) er påmeldt i dette løpet som sparker i gang høstsesongen for alvor. Her er det også Trimtex Cup for D/H13-14 og D/H15-16. Det er det femte av åtte løp i årets cup. http://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/486

Tina Kalleson ligger på 4.plass sammenlagt i Trimtex Cup D16. (foto fra Hovedløpet: Kristiansand OK)

Løperne i eldste ungdomsklasse og juniorklassene får også spennende internasjonal motstand, ettersom det er påmeldt en stor flokk fra den britiske regionssatsingen North West Junior Squad i disse klassene!

I tillegg har Oppsal representanter både i Myrtrampen på Vang lørdag og Drammensløpet søndag. Lykke til!