Bidro til seier i kretsstafetten

Anselm Reichenbach fulgte opp sølvet på sprinten med en fin 2.etappe for Akershus og Oslo sitt vinnerlag på kretsstafetten.

På Akershus og Oslos 1.lag løp Oda Scheele (Nydalen) første etappe og vekslet på 5.plass. Anselm løp laget opp til andreplass på sin andre etappe, og Kornelius Kriszat-Løvfald løp laget helt opp i teten. Hanna Eckhardt Andersen (Heming) holdt hodet kaldt på siste etappe og sikret seieren.

Det ble dobbeltseier til AOOK – andrelaget med Maya Jones Arnesen (Heming), Sondre Ytterbø (Asker), Ådne Skjærstein (Tyrving) og Pia Young Vik (Nydalen) fulgte 52 sekunder bak. Vestfold ble nummer tre.

Under kretsstafetten er det også et poeng å finne de beste kostymene, og mange lag hadde lagt seg skikkelig i selen, se f.eks dette hvor vi såvidt kjenner igjen Marius Aamodt.

Et løpsantrekk som neppe blir dagligdags. (foto: Hans Olav Hygen, Østmarka OK).