Ane og Kristoffer ble sprintmestere

Ane Sofie Krogh og Kristoffer Fiane Pedersen tok seieren i årets klubbmesterskap sprint fra Badeodden på Nøklevann. Det var hele 78 deltagere.

Sigve og Vigdis var løypeleggere etter seiere i fjor, og hadde lagt intrikate løyper med retningsskifter og sommerfugl-gafling. Som vanlig ble det først løpt prolog og deretter jaktstart.

Start på finalen.
Feltet venter på å komme i gang med jaktstarten.

I kvinneklassen ledet Ane etter prologen, mens Ludvig Rødnes hadde best tid av gutta. Ane ledet med 1.02 på Amelie Aamodt, og holdt greit unna på jaktstarten. Avstanden i mål var 1.59. Ingeborg Roll Mosland løp seg opp til tredjeplass i finalen, dermed var det en junior og to ungdomsløpere i topp 3.

Ane inn til seier.

Ludvig løp en solid prolog og var 38 sekunder foran Are Wigaard, med Kristoffer Fiane Pedersen på tredje, 1.02 bak. Men i finalen snudde det hele, både Ludvig og Are ble disket og Kristoffer tok dermed seieren 24 sekunder foran Erik. Også her ble det en ungdomsløper på tredjeplass, bare 41 sekunder bak – sterkt av Anselm Reichenbach i et stort felt.

Kristoffer inn til seier.

Her er topp 10 sammenlagt, kvinner og menn:

Det var heftige spurtoppgjør, og dessverre (?) gikk det så unna ute i løypa at det ble noen disk.

Per-Ivar og Morten etter en prestisjefylt spurtduell.

Det var også C- og N-klasser, de raskeste i C var Eskil Kolshus (med armen i bind!) og Gunnhild Lurås. I N var det stor deltagelse og mye fin løping. I alt 24 råtasser var i aksjon. Dette lover bra for sprinten på Fornebu fredag!

Selvsagt ble det tid til litt kake også. (fotografer på klubbmesterskapet: Anne Karin Thorstensen, Roar Pedersen, Kari-Ann Ånensen)