KlubbenRåtasseneTrening

Råtasser på leir

Nesten 20 råtasser var med på leir fra lørdag til søndag. Det var fullt kjør med orienteringsøkter, mangekamp og moro.

Vi hadde to rene orienteringsøkter, en på Siggerud lørdag og en på Skeidarkollen, Skimts klubbhytte på søndag. Det var også Skeidarkollen som var overnattingsstedet, ei fin hytte med noe utfordrende uteområder. Men orienteringsøktene satt bra for hele gjengen, enda løypene var litt mer utfordrende enn de fleste vare vant til. Det er fint å se både hvordan de som har vært med en stund utvikler det o-tekniske og pågangsmotet til de litt ferskere!

Lørdag ettermiddag hadde vi mangekamp med et visst orienteringspreg. Inndelt på tvers av alder og kjønn fikk råtassene bryne seg på karthuskøvelser, kjegleorientering, samarbeidsoppgaver, spenst og balanse. Mangekampen ble rundet av med en quiz etter pizzaen på kvelden.

Oppsal arrangerer o-trolleir til høsten – da håper vi alle som var på råtassleir og enda noen til blir med!

 

Bra med en lekeplass i nærheten hvis lunsjen blir for lang.
Myggspray på o-skoene var en av årets nyheter. Det vites ikke om det hjalp

Og noen flere bilder fra mangekampen:

Også mulig for alle å prøve seg på quizen: