Klart for spennende helg

Helgen byr på flere spennende løp: fire Oppsal-løpere skal representere kretsen i Unionsmatchen på Ringerike, og i Rogaland er det NM sprint.

Tre løpere kvalifiserte seg direkte for en av de sju plassene kretsen har i hver klasse i Unionsmatchen – D13-14, H13-14, D15-16 og H15-16, og senere ble også førstereserve Amelie Aamodt klar for start i D15-16. Unionsmatchen er en konkurranse mellom åtte kretser, fire svenske og fire norske, og arrangeres annethvert år i Norge og Sverige. I fjor var Halland/Skåne arrangør og Västergötland gikk seirende ut av konkurransen, med Göteborg på andreplass og Akershus/Oslo på tredjeplass. Forhåpentligvis kan våre fire hjelpe Akershus/Oslo å slå tilbake i år!

Startlista for den individuelle konkurransen ligger her: http://eventor.orientering.no/Events/StartList?eventId=9574&groupBy=EventClass og på løpsdagen skal det, om man ikke kan dra til Ringerike, etter planen være mulig å følge konkurransen direkte, i alle fall i følge PM: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/16154/1/PM

Oppsals representanter i Unionsmatchen: Lars Sigurd Rødnes H13-14), Ingeborg Roll Mosland D13-14), Tina Kalleson og Amelie Aamodt begge D15-16).

Søndag er det stafetter, men også Ringeriksløpet på samme arena. Her er det stor deltagelse fra Oppsal, hele 34 løpere, både på grunn av varsel om fint terreng, men også fordi dette er et av vurderingsløpene for Jukola-troppen, så se opp for heftig kniving i H19!

I helgen er det også NM sprint. Ane Sofie Krogh er eneste løper fra Oppsal, og starter i heat 3 i D17-18. Kvalifiseringen er i gang fra 0930 på lørdag.

http://eventor.orientering.no/Events/StartList?eventId=7770&groupBy=EventClass

Ane Sofie Krogh er eneste Oppsal-løper på start i sprint-NM