Husk påmelding til Kvist-kvaset

Husk å melde dere på vårens hyggeligste stafett – Kvist-kvaset 1.mai har klasser for alle -også individuelt for de yngste! Intern frist er foreløpig satt til fredag 20.april!

Det er Ås som arrangerer Kvist-kvaset, så det er svært kort reisevei fra Oslo Øst.

Som sportslig leder Ludvig sier på facebook: “Bare to dager etter Tiomila arrangeres Kvist-Kvaset i Ås. Dette er en stafett med mye av det samme oppsettet som på Tio og det bør derfor være en stafett hvor vi klarer å stille flere lag i alle klasser. Det er allerede en del påmeldte, men det er fortsatt plass til flere, spesielt i D/H17! Det ligger an til en voldsom intern fight i H17 mtp at det er såpass mange tidligere Ås- løpere som nå løper for Oppsal! Så her er det bare å melde seg på.”

Lavran tok starten i Kvistkvaset 2017 (foto Snorre Veggan)!

Her er lenke til klubbens interne påmelding – 24 påmeldte nå, men plass til mange flere! http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2475

Fra fellesstarten for 9-12 år i fjor (foto: Vidar Gjelstad).

I tillegg til stafettene er det også en morsom og rask fellesstart for de yngste, så dette er et løp som passer perfekt for alle råtassene! Mer informasjon fra arrangøren: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/15488/1/Innbydelse