SOLrenningen: Ny bra Oppsal-dag

Totalt 41 Oppsal-løpere stilte i SOLrenningen i dag. Sondre Olaussen (H11-12), Ingeborg Roll Mosland (D13) og Thomas Ruud (H17-) sørget for klasseseiere, og i tillegg ble det levert mange sterke løp.

Ane Sofie Krogh imponerte med fjerdeplass i D17-18E. Ane er førsteårs junior, men har tatt nivået og var 4.33 bak vinneren og bare ni sekunder fra pallen. Det var 43 startende i klassen.

Sigurd Rødnes tok tredjeplassen i H14.

Sigurd Rødnes ble tredjemann i H14 bak de to sterke mossingene Sondre Ladim og Alfred Bjørnerød. Sigurd var 3.23 bak vinneren i en stor klasse. Her var laginnsatsen god med Ask Olaussen på 13.plass og Marius Aamodt på 16.plass, så dette lover godt for ungdomsklassen på tiomila.

Ingeborg Roll Mosland (foran) og Ane Hustvedt ble nummer 1 og 3 i D13.

Bra laginnsats var det også i D13, der Ingeborg Roll Mosland, Ane Hustvedt og Ingrid Johansen-Barli sørget for første-, tredje- og femteplass.

Fra ungdomsklassene må D16 også nevnes, fjerde- og femteplass til Tina Kalleson og Amelie Aamodt i en klasse med 30 startende.

Tina Kalleson og Amelie Aamodt ble nummer 4 og 5 i D16.

Noen flere bilder fra dagen:

Ungdomstrener Snorre Veggan går gjennom veivalgene til Katrine Bjordal Veggan og Ane Hustvedt.
Oppsal-Fossum 3-2! Tre Oppsal-løpere på start samtidig: Jakob A. Gjedebo (nærmest), Anselm Reichenbach og Sigve Vågsnes først i feltet.
Keep it real: Lars Klyve og Sigurd Rødnes.
Kanskje ikke verdens mest idylliske arena – men noen av råtass-representantene fikk spilt fotball, og ikke minst: det var bart i skogen!