Stor Oppsal-tropp til Norwegian Spring

49 på lørdag, 35 på søndag! Noen timer før påmeldingen stenger er Oppsal femte største klubb i Vårspretten på lørdag.

Halden og Sarpsborgs storarrangement er flyttet sørover til Svinesund og noe redusert ettersom Vårstafetten erstattes av et individuelt løp også for de under 16, men det har ikke dempet løpsviljen. Vårspretten har så langt 1015 påmeldte, og ettersom 49 av dem er fra Oppsal ligger vi i øyeblikket an til å bli 5. største klubb, bare bak Kongsberg (75), Nydalen (74), Tyrving (56) og Fossum (50). Og det er ikke for seint å bli med i den blå gjengen – påmeldingsfristen er utvidet til midnatt mandag! Trenger du skyss? Prøv en post på facebooksida!

http://eventor.orientering.no/Events/Show/8383

SOLrenningen har litt færre påmeldte både fra Oppsal og totalt. Det er 906 på påmeldingslista søndag, 35 av dem fra Oppsal. Her er det igjen Kongsberg som er klart største klubb med imponerende 73 påmeldte. Også her er det fortsatt mulig å melde seg på.

http://eventor.orientering.no/Events/Show/8385

Og i et o-Norge der enkelte frykter forgubbing er det fint å se at av Oppsals deltagere er over halvparten under 16 år – begge dager!