Råtassene

Råtassenes rapport fra O-trollfestivalen i helga – med over 70 bilder!

Råtassene hadde en superdag på festival! Trenerne har sendt denne rapporten:

Lørdag 21 september ble årets o-troll festival arrangert på Lillomarka. Totalt var det over 150 barn med på arrangementet og fra Oppsal stilte 15 blide råtasser pluss noen rå småsøsken. Vi startet dagen med et vanlig individuelt o-løp, hvor alle deltagere fikk medalje. For mange av råtassene våre var dette deres første ordinære løp, så de har nå fått en fin innføring i hvordan alt fungerer på samlingsplass, ved start og i mål (og selvsagt i kaféen). Lillomarka hadde lagt opp til enkle og fine løyper i N og C med fri start og mulighet for å løpe sammen eller alene.

Etter det individuelle løpet kunne man prøve aktiviteter som labyrint-o, rakettløype, terrengmodell og en Magic square øvelse som vår egen Tina og Elin Kalleson arrangerte. Her suste råtassene rundt i løyper og hindre for å slå egne og andres rekorder. Og til tross for at det var flere enn 150 barn som løp rundt, løste oppgaver og ventet (u)tålmodig på lagkonkurransen, gikk alt rolig og fint for seg.

Og etter langt om lenge kom dagens høydepunkt; råtasskonkurransen. Her stilte Oppsal med 6 ivrige lag, som måtte bestemme lagnavn og planlegge hvilke poster man skulle ta, og i hvilken rekkefølge. I skogen var det også 3 aktivitetsposter som ga ekstra utfordringer og ekstra poeng. Alle kom i mål innenfor tidsgrensen på 45 minutter, og hadde sanket drøssevis med poeng og mye moro.

En stor takk til Lillomarka som hovedarrangør og alle bidragsyterne fra de resterende klubbene i Oslo og Akershus. Rapporten fra ungene var at dette var kjempegøy og absolutt fristet dem til å bli med på flere løp i tiden fremover. Bare synd at sesongen nesten er over…

Oppsals lag i lagkonkurransen:

Sjokoladespiserne: Anna, Tuva og Jacob
Team bestevenner: Frøya, Maja og Sigurd
S.O.S (Sebastian, Oskar og Sebastian)
Oboi! (Olav, Benjamin og Iver, med en ekstra O for Oppsal)
Team Ost: Oppsals Selma og Tuva
Team Oi! (Ola og Ingrid)

Og enda flere bilder fra Sindre mfl. Tydelig at det har vært gøy!

Denne bildekrusellen krever javaskript.