KonkurranseVeteran

Veteranmesterskapet: tre seiere, sju pallplasser, comeback i blått

Veteranmesterskapet er et av høstens høydepunkt, og i helgen var Sarpsborg stedet for løpere over 35. Det var tre konkurransedager med sprint, langdistanse og mellomdistanse. Oppsal sikret tre seiere: Sigve Vågsnes vant mellomdistansen i H45, Kjell Winther langdistansen i H75 og Bent Erik Skaug langdistansen i H55. Sistnevnte løp var så imponerende at Per-Ivar Nikolaisen la følgende pressemelding ved hovedbildet:

Bent Erik med et kjempeløp i veteranmesterskapets klasse H55! To tjuesekunders bommer. Raskere enn Tore Sandvik i klassen under også. Hemmeligheten bak suksessen er variert og mye trening – med rulleski, padling, sykling, turning og løping i skog. Spisset o-teknikken med klubbmesterskap og treningsløp, ifølge vinneren. Neste mål er World Masters, samt 23. etappe på 25-manna – for første gang på 41 år. “Jeg har ventet på dette i alle disse årene,” sier Bent Erik, og oppfordrer alle andre til å melde seg på 25-manna.

I tillegg til seierne merker vi oss at helgen ga oss en gjenforening som får den kommende Oasis-turnéen til å framstå som en overgang i nedre del av OBOS-ligaen: Tore Sagvolden er offisielt tilbake i Oppsal-drakt! Klubbens mest internasjonalt meriterte seniorløper noensinne stilte i blått og hvitt i H65, en av de største klassene, og leverte tredjeplass på sprinten og fjerdeplass på langdistansen!

Resultater sprint

Resultater langdistanse

Resultater mellomdistanse