Junior og seniorKonkurranse

NM-SØLV! Sondre med medalje nummer to i Trøndelag

Sondre Olaussen fortsetter sin enormt sterke høstsesong – lørdag han tok sølvet i H17-18 på mellomdistansen under NM i Verdal – hans andre i mesterskapet etter torsdagens gull på langdistansen og hand tredje NM-medalje i sommer, han er også norgesmester på ultralang.

Det var en ren AOOK-pall med gull til Bækkelagets Jonas Fenne Ingjerd og bronse til Fossums Erlend Sommerhein. Christoffer Ånensen løp også inn til premie med 12.plass.

Det var flere Oppsal-løpere i medaljekamp: Ingeborg Roll Mosland endte på den sure fjerdeplassen i D19-20, mens Jørgen Baklid lenge snuste på medaljer i H21, før det glapp litt på slutten – det endte likevel med en meget sterk sjetteplass. Årets europamester på distansen, Eirik Langedal Breivik, tok gullet foran Kasper Harlem Fosser og Håvard Sandstad Eidsmo.

Oppsal hadde fire løpere i A-finalen i H21, og to i A-finalen i D21. De løp jevnt, Ingvild Maalen Johansen ble nummer 30 og endte 1.04 og fire plasser foran Margrethe Wisløff. Tonje Vassend var raskest av alle i B-finalen.

I H19-20 ble Ask Olaussen nummer 9 og best av våre tre, mens Synne Syversen Gihle fikk den beste plasseringen i D17-18, hun tok en fin 13.plass.