KlubbenKonkurranse

O-festivalen: Jørgen tok prestisjeseier på sprinten

Tre sekunder! Jørgen Baklid viste at VM-formen er i anmarsj ved å vinne sprinten som innledet O-festivalen 2024. Jørgen og vinneren fra Haraløkka i fjor, Ulrik Astrup Arnesen, var i en egen klasse i det sterke feltet, som talte hele VM-laget minus Kasper Fosser, hele landslaget og VM-løpere fra andre land.

Ingeborg Roll Mosland leverte også et sterkt løp i D19-20, og var bare fire sekunder fra seieren, mens Ask Olaussen ble nummer åtte i H19-20.

Hele 48 Oppsal-løpere var på plass i Lllehammer sentrum. Det ble andreplass til Kjell Winther i H75, andre-, femte- og tiendeplass til Nicolai Moli, Nils Nikolaisen og Ulrik Juveli Pedersen i H13, fjerdeplass til Morten Mosland i H50 og sjetteplasser til Josefine Steen-Utheim (D16) og Dagrun Brox Rayamajhi (D40).

Alle resultater, samt livelox

Løypene i Lillehammer sentrum fikk svært mye skryt. Du kan se hvordan eliteklassene løste utfordringene i loggator

Lørdag og søndag fortsetter O-festivalen med mellom- og langdistanse på Natrudstilen.