Konkurranse

Huldersprinten: Mange gode løp i varmen

43 Oppsal-løpere stilte til start i Huldersprinten søndag. Det ble tre klasseseiere og flere bra løp i et fint terreng, som nok ble tyngre i varmen – og som hadde mellomdistanseløyper med flere o-tekniske utfordringer.

Klasseseierne gikk til Tina Kalleson (D17), Sigve Vågsnes (H45) og Petter Næss (H70). Ola Marius Pedersen ble nummer to i H17.

Huldersprinten var også andre løp i Trimtex Cup og siste uttaksløp til Unionsmatchen for ungdomsklassene. I H13-14 var det tre Oppsal-løpere i topp 10, denne gang Nils Nikolaisen (5), Magnus Syversen Gihle (7) og Nicolai Moli (9). I eldste gutteklasse ble det sjuendeplass til Eivind Vågsnes. Ane Risstad Sundnes, som hadde æren av å løpe med den rødprikkete klatre/veivalgstrøya (hovedbildet) etter forrige runde tok sjuendeplass i D15-16, her ble Josefine Steen-Utheim nummer 10. Julia Brox Rayamajhi ble nummer åtte i D13-14.

Resultater

Uttaket til Unionsmatchen er ikke offentliggjort ennå, men om uttaket følger rankingen kan det se ut til at Oppsal får med fem løpere i AOOK-troppen siste helg i mai: Nils, Julia og Josefine samt Ulrik Juveli Pedersen og Sivert Landrø Grindedal.