Årets DNS/ etteranmelding/ utenlands-regninger – styret informerer

Oppsal Orientering følger opp tidligere kommuniserte retningslinjer for hva klubben dekker av startkontingenter for klubbens medlemmer og sender i disse dager ut faktura for følgende i løpet av 2023:
  • DNS (Did not start)
  • Etteranmeldingsgebyr
  • Løp i utenlandet
Det er mange medlemmer som er flinke til å melde seg på o-løp, men klubben mottar dessverre faktura også for de som av en eller annen grunn ikke starter. Viktig at hver enkelt forsøker å melde seg av løp når en kanskje ikke klarer å starte.
Løp i utlandet dreier seg i all hovedsak om faktura som kommer fra svensk Eventor for alle som har deltatt på løp der. Klubben dekker ikke slike løp med mindre det er i forbindelse med f. eks. klubbturer som 25-manna.
Det presiseres også at fra 1.1.2024 kommer regelen om at typiske sommerløp ikke dekkes. Under korona, var det å komme seg på en o-ferie i Norge en av få mulige aktiviteter i år med ellers lite løpsmuligheter, så da ble det sett bort fra denne regelen. Dette gjelder typiske sommerferieløp mellom O-Festivalen i slutten av juni og Hovedløpet i begynnelsen av august om slik løp er: Sørlandsgaloppen, Sommerløpene i Nord-Østerdal, Midnattsolgaloppen og Fjord-O.