Klubben

Nærmest historisk: Alle vandrepremiene lokalisert og delt ut

På fellesavslutningen kunne de frammøtte oppleve et sjeldent syn: Alle klubbens fire vandrepremier samlet! Av ulike grunner har det ikke vært helt kontroll over alle vandrepremiene de siste årene – før nå!

De heldige mottagerne som får ansvaret for å passe på vandrepremiene det neste året er Ingeborg Roll Mosland (junior damer), Sondre Olaussen (junior herrer), Tina Kalleson (senior damer) og Jørgen Baklid (senior herrer). Ettersom klubbkvelden kolliderte med landslagssamlinger var hverken Ingeborg eller Jørgen tilstede, men vi stoler på Annette og Peter, som tok i mot premiene for dem.

I det hele tatt var det en flott kveld i Golia velhus, med premieutdeling og sesonggjennomgang for alle grupper! Nærmere 70 personer møtte opp denne mandagskvelden!

Råtassene
Ungdomsgruppa
Godt oppmøte