Dobbeltseier for Oppsal-råtasser i Hemingløpet

Oppsals gjeng i H11-12 har vært svært aktive med stor deltagelse og fine prestasjoner gjennom hele sesongen. I dag var en ny løper på toppen av resultatlista, råtasstrener Per-Ivar Nikolaisen rapporterer:

“Nicolai Moli (til venstre på hovedbildet) begynte på orientering i vår. Etter det har han vært jevnt og trutt på alle treninger, ja selv når han var skadet, gikk han rundt løypene. Han har også løpt mange løp – også flere ganske gode løp, men det har også vært noen stang ut, slik det gjerne blir for både unge og voksne når man skal lære seg noe nytt. Han har løpt både O-festivalen, Sørlandsgaloppen og O-Ringen, samt flere mindre løp. Han har stått på, og i dag ble det innertier og helt til topps i H11-12 i Hemingløpet. På andreplass fulgte nok en førsteårsråtass, Ulf-Håkon Jordin (til høyre på hovedbildet) – hans sølv nummer to i kretsløp denne høsten. Forøvrig var de en stor og fin gjeng i klassen i dag, med åtte løpere på startstreken var annenhver gutt i H11-12 en Oppsal-løper!”

Her er det bare å glede seg til fortsettelsen for hele gjengen!

De fem beste sammenlagt i D15-16 (foto: AOOK)

Hemingløpet var også siste runde i årets Trimtex Cup i ungdomsklassene. Sivert Landrø Grindedal leverte den beste plasseringen, han gjorde et flott løp og endte på tredjeplass i H13-14.

Ane Risstad Sundnes ble nummer fire i D13-14. Hun hadde en tre minutters bom på første post, men løp deretter jevnt med vinneren.

I Trimtex Cup-sammendraget er det Synne Syversen Gihle som har hatt den beste sesongen i år. Synne ble nummer fem etter en sterk høstsesong, og var dermed en av løperne som fikk gavekort fra Trimtex i premie.

Det stilte hele 15 ungdommer fra Oppsal i Trimtex Cup-finalen, og i alt 49 fra klubben, slik at Oppsal var nest største klubb i skråliene ved Tryvann, hvor arrangørene denne gang hadde klart å få til fine traseer.

I øvrige klasser ble det seier til Sondre Olaussen i H17-18 og til Steinar Alsos i Åpen B, mens Sindre Fjogstad ble nummer to i H40.