Jørgen Baklid tatt ut i Norges tropp til EM i Italia

Vi gratulerer Jørgen Baklid med plass på det norske laget til EM og verdenscupavslutningen i Italia 4-8.oktober!

Som man også kan lese av saken på NOFs sider har Jørgen nå helt offisielt meldt overgang fra NTNUI til Oppsal, og dermed har Oppsal fått en løper i internasjonalt seniormesterskap (selvsagt utenom ski-o) for første gang siden… tja – snakker vi Tore Sagvolden? Her må klubbhistorikerne på banen.

Jørgen leverte fine konkurranser i testløpene i Tromsø, der han ble nummer tre på knockoutsprinten og nummer fire på den individuelle sprinten. Han har også levert mange gode sprintløp både nasjonalt og internasjonalt tidligere i sesongen.

Vi gleder oss til å følge Jørgen og resten av den norske troppen både på bussen til 25-manna (sprintstafett) og på hjemturen (knockoutsprint), så får vi heller leve med at EM kolliderer med 25-manna akkurat i år…

EMs hjemmeside

Bildet: Jørgen – iført Oppsal-drakt –  i aksjon på WRE-sprint i Belgia tidligere i sommer.