Veteran-VM: Kjell med sjetteplass på sprinten

Kjell Winther fulgte opp seier i kvalifiseringsheatet med en solid finale og løp inn til sjetteplass i M75 på den første medaljedagen av World Masters Orienteering Championships (Veteran-VM) i slovakiske Kosice. Han var 1.17 bak vinneren Peter Gorvett fra Storbritannia.

Strekktidene viser at Kjell tapte noe tid i starten og var nede på 47.plass, 28 sekunder bak vinneren, etter to poster, men så satte han tempoet kraftig opp før det dessverre ble et nytt halvminutt tidstap på den åttende posten. Herfra og inn holdt han medaljefart.

Alle Oppsals løpere kvalifiserte seg til A-finale på sprinten. Roar Flydal ble nummer 38 i M75 av i alt 80 løpere i A-finalen i M75 og var litt over to minutter bak Kjell, mens Åse Flydal ble nummer 40 i W75.