Oppsal på hovedløpet: se bildegalleri fra sprinten

O-landsleiren ble avsluttet med kretsstafett fra Dalgård friidrettsarena i Byåsen i dag, og overraskende nok ble det ikke seier til Akershus og Oslo i år – førstelaget løp først i mål, men ble dessverre disket på tredje etappe. I stedet gikk seieren til Vestfold og Telemark 1, med Østfold 1 på andreplass. Akershus og Oslo 2 tok tredjeplassen. Det var sprintstafett med H-D-H-D i etapperekkefølgen.

Ane Risstad Sundnes løp en flott 2.etappe for Akershus og Oslos 4.lag, som ble nummer fire.

Josefine Steen-Utheim og Tuva Berger Gjelstad løp andre og fjerde etappe for Akershus og Oslo 6, som tok tiendeplassen. Det startet 66 lag på stafetten, pluss ni i den åpne klassen.

Hordaland 2 vant kostymekonkurransen, som er omtrent like viktig i kretsstafetten.

Mens vi venter på at ungdommene skal komme seg tilbake fra Hovedløpet, ad omveier pga Hans og stengte veier alle ruter til Trøndelag – arrangøren har lagt ut bilder fra sprinten på Bakklandet, og her er Oppsal-gjengen i aksjon. Alle foto: Terje W. Pettersen eller Per Ivar Skinderhaug.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Komplette gallerier på hovedløpets hjemmeside, der kommer det også bilder fra O-landsleiren og kretsstafetten.