KlubbenTrening

Oppsals torsdagsløp fra skolestart til høstferien – her er lista

Vi fortsetter med treningsløp på torsdagene! Fra torsdag 24.august og helt fram til skolens høstferie (uke 40) blir det mulighet for å matche seg mot klubbkamerater og andre i ulike deler av Østmarka. Noen av torsdagene blir det nærterreng, mens vi legger opp til å komme oss litt lenger inn i marka andre torsdager. Sjekk eventor for nøyaktig oppmøtested, starttider og ikke minst påmeldingsfrist (nødvendig for å vite hvor mange kart som skal skrives ut).

Løypetilbudet vil stort sett være A lang, A kort, B og C/N. Med andre ord løper for alle. Og kjenner du kanskje en ivrig stolpejeger, Ola Dilt-er eller andre som kunne ha lyst til å teste konkurranseorientering i et virkelig lavterskelarrangement? Ta dem med!

 

Stor takk til alle som stiller som arrangører – og er du ikke på lista nå vil det bli store muligheter til våren!