Funksjonærkickoff for O-festivalen 1.juni – velkommen!

Hold av torsdag 1.juni! Da blir det kickoff for alle funksjonærene på O-festivalen – rett etter torsdagsløpet.

For å få tid til å ha et funksjonærmøte blir torsdagsløpet 1.juni en sprint på Godlia-kartet med fri start fra kl 1730. Etter løpet, klokka 1930, møtes vi på Godlia Velhus/Kino hvor det blir informasjon om oppgaver, presentasjon av arrangementet, utdeling av funlksjonærtrøyer og enkel servering (kan du bake? gi beskjed til arildand@gmail.com ).

Det er viktig at alle kommer! Mannskapslistene er under kontinuerlig oppdatering og veldig mange har heldigvis meldt fra at de kan hjelpe en eller flere dager.

Men det er stadig områder der det kunne vært hensiktsmessig med flere (parkering, løypevakter, Råtasskonkurransen, arena rigging, barneparkering). Dette er områder som ikke krever «o-kompetanse», og dersom det blir flere voksne kan vi også være mer fleksible iht skift (da ikke alle kan bidra tre fulle dager), så om du har familie/venner som burde få oppleve Oppsals velsmurte arrangementskultur, få dem med!
Vi ønsker også at 13-14 åringene skal få løpe alle dagene (og bidra på dugnad før/etter at de løper). Det krever noen flere voksne.
De som fortsatt ikke har svart på tidligere link bør gjøre det, eventuelt melde seg på mail til bemanningsansvarlig Morten Mosland.

Det er forresten viktig at så mange som mulig deltar på sprintløpet, ettersom tidtagergjengen ønsker en test til før O-festivalen. Det kan også bli en test av GPS-brikker.