Konkurranse

Kretsmesterskap i sprint: ett gull, to sølv, to bronse

Ett gull, to sølv og to bronse ble medaljefangsten da Heming arrangerte kretsmesterskap i både sprint og sprintstafett i helgen.

På den individuelle sprinten fra Huseby skole lørdag sikret Ingeborg Roll Mosland seg et nytt KM-gull ved å vinne D17-18. Ingeborg var raskeste dameløper uansett klasse – også D19-20 og D21 hadde samme løype.

Ane Risstad Sundnes tok Oppsals andre individuelle medalje da hun løp inn til en flott andreplass i D13-14. KM sprint var også første konkurranse i årets Trimtex Cup for ungdommene, og det var mange Oppsal-løpere som sikret seg poeng.

Ane tok sølv i D13-14!

I klassene uten KM-status ble det tredjeplass til Dagrun Brox Rayamajhi (D40) og fjerdeplasser til Espen Aubert (H40) og Morten Mosland (H50), mens Martin Aasen Wright hadde nest beste tid i Åpen C. I alt 23 Oppsal-løpere stilte til start.

Resultater mm lørdag

Oppsal stilte lag i de fleste klassene i søndagens sprintstafetter, hvor det var mange spennende dueller. Ikke minst i D13-16, der vi hadde med hele tre lag, og førstelaget med Ane Risstad Sundnes og Tuva Berger Gjelstad var i medaljekampen hele veien. Da Ane sendte Tuva ut på siste etappe var tre lag samlet i kampen om sølv bak Nydalen, og Tuva løp en gnistrende siste etappe og sikret sølvmedalje med god margin!

Eivind på siste etappe, på vei mot femteplass i stafetten

Det ble også bronsemedaljer i både D17 (Ingeborg Roll Mosland, Tina Kalleson, Mari Kalleson) og H17 (Ask Olaussen, Vegard Jarvis Westergård). I den siste KM-klassen, H13-16, hadde vi også tre lag og her ble beste plassering femteplass til Oppsal 1 med Sivert Landrø Grindedal og Eivind Vågsnes.

Resultater søndag

Husk at det er nye sprintsjanser på tirsdag når Oppsal arrangerer Oslo City Cup på flunkende nytt kart på Tveita!

Hovedbildet: Ane og Tuva tok sølv i D13-16, bak Nydalen, med Østmarka på bronseplass. Alle foto: Dagrun